Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyük Çekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün Kılıçdaroğlu'na destek vermesi için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yle görüşme yapacağı ileri sürüldü.

Haber: Aslı Akış

Gazeteci Gürkan Hacır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ikinci turu için sıcak bir gelişmeyi iddia eden bir paylaşımda bulundu.

MUHARREM İNCE'YE KRİTİK ZİYARET

Hacır, 14 Mayıs seçimlerinde adaylıktan çekilen ve şu sıralar sağlık sorunları yaşayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermesi için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyük Çekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile görüştüğünü iddia etti.

Gazeteci Gürkan Hacır’ın görüşmeye dair yaptığı paylaşımında; “Ankara’da trafik hız kesmiyor. CHP’ li Adana BB Başkanı Zeydan Karalar Büyük Çekmece BB Hasan Akgün ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Muharrem İnce ile görüşmek üzere Memleket Partisi’ne geldiler. Akşam açıklama gelebilir.” İfadeleri yer aldı.

Zafer Partisi’nin ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteklemesinin ardından gözler Muharrem İnce’ye çevrildi.