Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Twitter hesabından sert eleştirilerde bulundu. “Eren Erdem başkanlığında bir siyasi trol bölüğü kurdunuz." diyen Özcan, "Gitmem Allah gitmem diyorsunuz. Parti sizin partiniz değil, Atatürk'ün partisi." dedi.

Haber: Aslı Akış

28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun ardından muhalefet kısmı kendi içinde sorumluları aramaya devam ederken,  CHP’de de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun geleceğine ilişkin tartışmalar sürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan sert eleştiriler arkası arkasına geliyor.

Özcan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Lütfen ama lütfen size yakışır şekilde partiyi olağanüstü kongreye götürüp, bırakınız” şeklinde çağası yaptı.

“PARTİ SİZİN PARTİNİZ DEĞİL, ATATÜRK’ÜN PARTİSİ”

Başkan Özcan paylaşımında; “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Hadi diğer seçimleri bir tarafa bırakalım, bu seçimde 6’lı masa kurdunuz ve 4 genel başkana siyasi rüşvet verdiniz. Kendinizi aday ilan ettirdiniz. Seçim kaybından sonra bırakmamak için kendiniz ve padişahlık döneminden bu yana sürekli ülke yönetiminde bulunan Faik Öztrak ve ailesi dışında herkesi suçladınız. Eren Erdem başkanlığında bir siyasi trol bölüğü kurdunuz. Gitmem Allah gitmem diyorsunuz. Parti sizin partiniz değil, Atatürk’ün partisi. LÜTFEN AMA LÜTFEN SİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE PARTİYİ OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GÖTÜRÜP, BIRAKINIZ” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ