(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Boluspor, Trendyol 1.ligin 25.haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride bitirdiği mücadelede Göztepe’ye 2-0 mağlup oldu. Boluspor aldığı mağlubiyetle ikinci devrede ilk kez puan kaybı yaşadı. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 39 puanda kaldı.

Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Gigic, Naby, Onur, Jefferson, Avramovski, Hüsamettin, Anıl on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, İsmail, Kubilay, Safa, Vusal, Tunahan, İshak, Kerem, Tolunay, Ercan, Diarra on biri ile çıktı.

Göztepe ise Boluspor karşısına; Lis, Taha, Heliton, Ahmed, İsmail, Mamah, Yalçın, Dennis, Ümit, Ogün, Romulo on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Göztepe başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında her iki takımda orta alanı kalabalık tutmaya çalıştı. Maçın ilk yarısının sonuna 3 dakika süre ilave edildi.

VAR DEVREYE GİRDİ, GÖZTEPE ÖNE GEÇTİ

Göztepe maçın 45+2.dakikasında penaltı kazandı. Naby’nin eline çarpan top sonrası oyun durdu. Gürsel Aksel Stadyumunda VAR devreye girdi, maçın hakemi saha kenarına gelerek pozisyonu inceledi ve penaltı kararı verdi. Göztepe adına topun başına geçen Romulo takımını öne geçirdi. Göztepe bu golle maçta 1-0 öne geçti.  Karşılaşmanın ilk yarısı Göztepe’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

GÖZTEPE’DEN BİR GOL DAHA

Maçın ikinci yarsına Boluspor başladı. Her iki takımda ikinci yarıya aynı on birlerle başladı. Göztepe maçın 50.dakikasında bir gol daha buldu. Ani gelişen Göztepe atağında Boluspor defansının arkasına atılan topa hareketlenen Romulo yerden sert vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle skor 2-0’a geldi.

BOLUSPOR’DAN 2 DEĞİŞİKLİK BİRDEN

Boluspor maçın 63.dakikasında 2 oyuncu birden değiştirdi. Tunahan ve Ercan oyuna girdi, Hüsamettin ve Berk oyundan çıktı. Boluspor maçın 75.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Jefferson oyundan çıktı, İshak oyuna girdi.

DİARRASSOUBA VE TOLUNAY OYUNDA

Kırmızı beyazlılar maçın 87.dakikasında iki oyuncu değişikliği daha yaptı. Diarrassouba ve Tolunay oyuna girdi, Anıl ve Daniel oyundan çıktı.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, deplasmanda Göztepe’ye 2-0 mağlup olarak ikinci devrede ilk mağlubiyetini aldı.

Editör: Ebru Buket EKE