HABER

TRAFİK EKİPLERİ UYARDI VATANDAŞLAR GERİ DÖNDÜ

Abone Ol

Bolu’da, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında, şehrin giriş ve çıkışlarında bulunan uygulama noktalarında araçları durdurarak, vatandaşlara, sosyal izolasyona dikkat edilmesi ve zorunlu kalmadıkça yolculuk yapılmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Ülkemizde korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile Bolu Valiliği koordinesinde, Bolu İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan tarafından bir dizi önlemler alınmaya devam ediliyor.

Hastalığın salgın haline gelmesinin engellenmesi amacıyla ilgili kurumlar tarafından alınan tedbirlere ek olarak; Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince, şehir giriş ve çıkışlarında bulunan 8 uygulama noktasında, yolcu taşımacılığı yapan özel-ticari araçlar ve toplu taşıma araçları durdurularak, vatandaşlar, zorunlu olmadıkça yolculuk yapmamaları konusunda uyarıldı.

Trafik ekiplerince, vatandaşlara, korona virüsü ile mücadele kapsamında yolculuk yapmamanın kişi ve toplum sağlığı açısından daha faydalı olacağı ifade edilerek, sosyal izolasyona mümkün olduğunca uyulması ve özellikle şehirlerarası yolculuğa çıkılmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuldu.

Trafik ekipleri, vatandaşlara dikkatli ve duyarlı olmaları temennisinde bulunarak, durdurulan araçlardaki vatandaşlara kolonya ikramında bulundu.

Uyarıları dikkate alan birçok vatandaş geldikleri istikamete geri dönüş yaptı.