(HABER: SELDA SELDA ÖZBAY)- Bolu'nun Karaçayır Mahallesi'nde kapılarını açan Tren Bolu Ekspres, Bolulu vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Açılış törenine, Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Emin Demirkol, MHP İl Başkanı Ayhan Çelikkol ve birçok önemli isim katıldı.

Açılış töreninin hemen ardından gerçekleşen kurdele kesimiyle birlikte, katılımcılar Tren Kafe'nin sunduğu lezzetli ikramları ve samimi atmosferi keşfettiler. Davetliler arasında gerçekleşen bol sohbetli ve neşeli bir gün, yeni işletmeye gösterilen tam destekle taçlandı.

Karaçayır Mahallesi'nde hizmete giren Tren Kafe, sıcak atmosferi ve kaliteli hizmet anlayışıyla Bolu halkının gözdesi olmaya aday görünüyor. Şehrin sosyal yaşamına önemli bir katkı sunan bu yeni mekân, ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaya devam ederek Bolu'nun renkli ve canlı atmosferine katkı sağlıyor. Bolu'nun sosyal dokusuna yeni bir soluk getiren Tren Kafe, misafirlerine unutulmaz anılar sunmaya devam edecek.

Editör: Servet GÖKÇEK