29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kent merkezinde düzenlenen törenle kutlanırken, Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı ile Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Komando Bölüğünde görevli askerlerin tören geçişi büyük alkış aldı.

Haber: Aslı Akış – Burhan Yeşiltaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü kutlamaları kapsamında valilik önünde düzenlenen törende öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından, halk oyunları ve mehteran gösterisi ilgiyle izlendi.

ASKERLERE BÜYÜK İLGİ

İç güvenlik harekatlarındaki üstün başarılarından dolayı Türkiye’nin çift sancaklı tek tugayı olan Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı ile Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Komando Bölüğünde görevli askerlerin İzzet Baysal Caddesi'nde marşlar söyleyerek yaptığı geçiş ilgi gördü.​​​​​​​

DAKİKALARCA ALKIŞLANDILAR

Kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'nde sis bombaları altında yürüyen mavi bereliler törene katılan vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

TÜRK BAYRAKLARIYLA SEVGİ GÖSTERİSİ

Komandoların marşlarla geçişi sırasında vatandaşlar da ellerinde Türk bayraklarıyla askerlere sevgi gösterilerinde bulundu. Mavi berelilerin marşlarla geçişi caddeyi inletti.

 

Editör: TE Bilisim