Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı, Bolu Barosuna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Basın Bülteni

Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz,  yönetim kurulu üyeleri, işyeri temsilcileri ve kadın kolları komisyonu üyeleri ile birlikte Bolu Barosu Başkanlığına seçilen Avukat Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Ziyarette Yavuz’a; Bolu Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkan Yardımcıları Kader Acer, Hasan Fahri Baylav, Faik Karakuş, Nihat Demir’in yanı sıra İşyeri temsilcileri ile Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı Kadın Kolları Komisyonu üyeleri eşlik etti.

“ÜYELERİMİZLE KENDİLERİNİ DESTEKLİYORUZ”

Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, “Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı olarak, Bolu Barosu Başkanlığına Kadın olarak ilk kez seçilen Avukat Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz'a hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz, Adaletin ve Hukukun üstünlüğü ile Bolu Barosunu daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyoruz, Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı Kadın kolları komisyonu üyelerimizle kendilerini destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akşemsettinoğlu ise, “Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz ve yönetimine,  Kadın kolları komisyonu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim