Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı İl ve İlçe Kurum Temsilcilerinin katıldığı toplantıda, 2022-2023 yılı değerlendirmesi ve yeni dönem olan 2023-2024 yılı sendikal faaliyet planı oluşturdu.

Basın Bülteni

Türk Büro-Sen Bolu İl ve ilçe yöneticileri, istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, şube başkan yardımcıları ile il ve ilçe kurum temsilcileri yer aldı.

Toplantıda 2022-2023 yılında sendika olarak kurum çalışanlarının özlük, ekonomik ve sosyal hakları için birçok faaliyette bulunulduğu belirtildi. 2023-2024 döneminde de kamu çalışanlarının ve emeklilerinin hakları için çalışılacağının altı çizildi.

Toplantıya ilişkin bilgi veren Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, “Yine Hizmet kolumuza bağlı kurum çalışanlarının temsilciler vasıtasıyla ulaştırmış oldukları sorunlara ilişkin özlük hakları için ekonomik yönden refah seviyesini yükseltmek için neler yapılabileceği, kurum personeli üyelerimizin karşılaşmış oldukları sorunlar ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Türk Büro-Sen'e üye olan, gönül veren her bir kamu çalışanının  kendileri için önemli ve değerli olduğunu hakları için mücadeleye devam edeceğiz. Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı, davamız da haklı, ilimizde ve ülkemizde güçlü sendika olarak yol almaya devam edecektir” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE