Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, sendikanın üye sayısını arttırdığını belirterek, “Türk Büro-Sen Sendikacılığı, tehdit ve teklif stratejisi üzerinde yürütmek gibi bir yol asla düşünmemiş ve izlememiştir” dedi. Üyelere teşekkür etti.

Haber: Emine Arzu Bayseç

Ülke genelindeki sendikaların üye sayıları belli oldu. Türk Büro-Sen, bu sene üye sayısını arttıran sendikalar içerisinde yer aldı. Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, mesaj yayımlayarak, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

“TÜRK BÜRO-SEN BOLU’DA DA ÜYE SAYISINI ARTTIRMIŞTIR”

Türk Büro-Sen’in Bolu’da da üye sayısının arttırdığının altını çizen Yavuz, “Ülkemizde ahlaki ve ilkeli sendikacılığın adresi olan Türk Büro-Sen, ülkemiz genelinde tüm kurumlarda üye sayısını arttırmıştır. Mücadeleci ve kararlı duruşuyla Türk sendikacılığına yeni bir nefes kazandıran Türk Büro-Sen birçok kurum bakanlığında yetkili sendika olmayı başarmıştır. Türk Büro-Sen Sendikacılığı, tehdit ve teklif stratejisi üzerinde yürütmek gibi bir yol asla düşünmemiş ve izlememiştir. Çalışanların onurlarını korumanın da sendikal bir sorumluluk olduğunun bilincinde olan ve sendikacılığı aynı zamanda bir şahsiyet mücadelesi olarak ortaya koyan Türk Büro-Sen Bolu ilinde de üye sayısını arttırmıştır” dedi.

“DEĞERLİ ÜYELERİMİZE TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Teşekkürlerini sunan Yavuz, “Bu bağlamda Türk Büro Çalışanları Sendikası olarak bizi ilkeli ve kararlı mücadelemizde yalnız bırakmayan büro çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı olarak İşyeri temsilcilerimize, Kadın Komisyonu üyelerimize, İlçe ve İl Temsilciliklerimize, değerli üyelerimize tekrar teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE