“BÜRO ÇALIŞANLARI İÇİN SAMİMİYETLE GAYRET EDEN TEK SENDİKAYIZ”

Memurlara çağrıda bulunan Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, “Büro Hizmet kolumuzdaki tüm memurlarımızı sendikamıza üye olmaya, hak arama ve alma mücadelemize davet ediyorum” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, yayımladığı yazılı açıklama ile memurları Türk Büro-Sen’e davet etti. Türk Büro-Sen’in kamu personelleri için samimiyetle çalıştığının altını çizen Yavuz, personellerin hakları için mücadele verildiğinin altını çizdi. Yavuz’un açıklamasından başlıklar şöyle:

“KAMU PERSONELLERİ İÇİN GAYRET EDEN TEK SENDİKA OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTERİM”

“Türkiye Kamu-Sen konfederasyonu çatısı altında Tüm Büro kolunda çalışan kamu personelleri için samimiyetle çalışan, gayret eden tek sendika olduğumuzu belirtmek isterim. Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının 666 sayılı KHK ile kaldırılan ikramiyelerinin yeniden ihdas edilmesi, kurum içi uzmanlık imkanı getirilmesi ve TBMM’ye getirdiğimiz SGK çalışanlarına yapılacak ödemeye ilişkin düzenlemenin biran evvel kanunlaşması için görüşmelerimiz Genel Merkez nezdinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Siyasi partiler ile sürdürülmektedir.”

“ÇALIŞMALARIMIZ, ÇALIŞTAYLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR”

“666 Sayılı KHK sebebiyle mağdur olan İŞKUR çalışanlarının kaldırılan ikramiyelerinin yeniden ödenmesi ve İMD kadrolarına kurum içinden atama yapılması için girişimlerimiz Genel Merkez nezdinde yoğun bir şekilde devam etmektedir. Adalet Bakanlığı çalışanlarının, Gümrük Çalışanlarının, İçişleri Bakanlığı çalışanlarının, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarının, Meteoroloji çalışanlarının, Maliye Bakanlığı çalışanlarının, Milli Savunma Bakanlığı çalışanlarının, Gençlik ve Spor Bakanlığı çalışanlarının ve diğer büro kolunda temsil ettiğimiz kurum çalışanlarının görevde yükselme, özlük ve sosyal haklarının daha iyi bir seviyeye getirilmesi için çalışmalarımız, çalıştaylarımız devam etmektedir.”

“İSTİFAYA DAVET EDENLERİN DERDİ MEMURLAR DEĞİL”

“Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı olarak, 2023 yılı toplu sözleşme yılıdır. Kamu çalışanı memurlarımız sorunlarının toplu sözleşme masasına götürülmesini, sorunlarının çözülmesini istiyorsa, yetkiye en yakın sendika Türk Büro-Sen'e davet ediyorum. Son günlerde Memurlarımızı sendikalardan istifa etmeye davet edenlerin derdi memurlar değil, kendi menfaatleri olduğunu yeniliyorum.”

“HAK ARAMA MÜCADELEMİZE DAVET EDİYORUM”

“Memurlarımız bu süreçte tercihlerini 12 yıldır hiç bir haklarını toplu sözleşme masasına götürmek için çaba göstermeyen, ekonomik ve sosyal anlamda refah seviyesini yükseltmeyen sadece promosyon ürünler ile vakit geçiren sendikalardan yana değil, Türk Büro-Sen’den yana kullanmaları için davet ediyorum. Tekrar Büro Hizmet kolumuzdaki tüm memurlarımızı sendikamıza üye olmaya, hak arama ve alma mücadelemize davet ediyorum.”