Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi ile Bargello Parfüm Bolu Şubesi arasında sendika üyelerini kapsayacak şekilde yüzde %10 indirim sağlandı.

Haber: Aslı Akış

Türk Metal Sendikası Bolu Şubesinde gerçekleşen imzaya Türk İş Bolu İl Temsilcisi Özgür Elçi ve Bolu Bargello Parfüm işletme sahibi Arda Şireci katıldı.

Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi üyeleri için her alanda özel anlaşmalara devam ediyor. Üyelerinin birçok alanda ayrıcalık yaşaması için çalışma yapan Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi son olarak İzzet Baysal Caddesinde faaliyet gösteren Bargello Parfüm Bolu Şubesi ile kurumsal indirim protokolü imzaladı. Bu anlaşma kapsamında  %10 oranında indirimden Türk Metal Sendikası üyeleri ve birinci derece yakınları yararlanabilecek.

“TÜM ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi İl Temsilcisi Özgür Elçi; “Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi ile Bargello Parfümeri arasında yapılan protokol ile tüm üyelerimiz ve birinci dereceden yakınları için geçerlidir. Yapılan tüm alışverişlerinizde %10 indirim uygulanacaktır. Yapılan anlaşmanın tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim