Türk Ocağı Bolu Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İzzet Baysal Caddesi’nde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Türk Ocaklı gençler Tabaklar Hamamı önüne kurdukları stantta caddeden geçen çocuklara kitap ve balon dağıttı.

Türk Ocaklı gençler Tabaklar Hamamı önüne üzerine kurdukları stantla 23 Nisan ruhunu İzzet Baysal Caddesi’ne taşıdı. Stantlarında yoldan geçen çocuklara kitap ve balon dağıtan Türk Ocaklılar, miniklerin mutluluklarına orta oldu.  23 Nisan coşkusunu Bolu’nun en hareketli caddesine taşıyan Türk Ocaklı gençlerin etkinlikleri beraberinde renkli görüntüleri de ortaya çıkardı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi Fatma Atalay, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği bu güzel günde çocuklarla birlikte olmak, gerçek anlamda büyük bir mutluluk. Etkinliği yürüten arkadaşlarımızın çoğu Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde eğitim gören üniversite öğrencileri. Etkinliğimiz aynı zamanda Topluma Hizmet Dersi kapsamında düzenlediğimiz bir faaliyet. Bu açıdan bakıldığında, çocuklar üzerinden topluma ulaşmak, ve onlarla bu anlamlı günü kutlamak çok daha güzel ve insanı mutlu eden bir yol” dedi.

Editör: TE Bilisim