Türkiye İş İnsanları Derneği’nin (TİŞAD) genel merkezi Bolu'da  kuruldu. Genel Başkan Eşref İşler;  “Biz ülkemizi seviyoruz ülke ekonomisi için durmadan yorulmadan çalışacağız” dedi.

Haber: Selda Selin Özbay

İşler, hedeflerinin Türkiye ekonomisini güçlendirmek olduğunu belirti. Türkiye’de şubeler açmayı da düşündüklerini vurgulayan İşler, ülke ekonomisi için durmadan çalışacaklarını ifade etti. 

Türkiye İş İnsanları Derneği (TİŞAD) Genel Başkanı Eşref İşler derneğin kuruluş amaçlarından bahsederek; “TİŞAD Türk haklının demokratik düzen içerisinde sanayici, iş adamları, üniversiteler, eğitim kurumları, moleki kuruluşlarda, tüccar sanatkar, bilim ve teknoloji olmaları ile sosyal ve manevi güç birliği çerçevesinde teknoloji, sermaye iletişim, fikir alışverişi koordinasyonunun sağlayarak Türk ekonomisini güçlendirmek daima üst seviyelere yükseltmektedir” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ TÜRKİYE EKONOMİSİNİ DAHA GÜÇLENDİRMEK”

Hedeflerinin Türkiye ekonomisini güçlendirmek olduğunun da altını çizen İşler; “İnşallah Türkiye’de her ilde il başkanlığımızı açacağız. Yurt dışında da temsilciliklerimiz olacaktır. Güçlü bir yönetim ile yola çıktık. Amacımız Türkiye ekonomisini daha güçlendirmek. Bölgemizde yatırımlara yer vereceğiz. Biz ülkemizi seviyoruz ülke ekonomisi için durmadan yorulmadan çalışacağız” ifadelerine yer verdi.