Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanlığını yürüten Furkan Özübek, Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezinden alınan kararla Türkiye Kamu-Sen Bolu Temsilciliği görevine atandı. Özübek; “Rabbim bizi teşkilatımıza ve kamu çalışanlarına mahcup etmesin” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezinden alınan kararla, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) Bolu İl Temsilciliğine  Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanlığını yürüten Furkan Özübek görevlendirildi.

Atamasının akabinde yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan Özübek, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve teşkilatlara teşekkür ederek; “Sendikal mücadelede bayrağı her daim zirveye dikme sevdamıza bugün yeni bir sorumluluk daha eklendi. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Sayın Önder Kahveci ve Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yücel Kazancıoğlu’nun tensipleriyle Türkiye Kamu-Sen Bolu İl Temsilciliği görevi şahsıma tevdi edilmiştir.

Bizi bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Önder Kahveci olmak üzere büyüklerimize teşekkür ediyor, görevi devreden kıymetli başkanımız Metin Saltan’a şimdiye kadarki yol göstericiliği ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim bizi teşkilatımıza ve kamu çalışanlarına mahcup etmesin. Var olsun Türkiye Kamu-Sen. Yaşasın haklı mücadelemiz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ