Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, BAİBÜ’yü kazanan öğrencileri tebrik ederek, “Öğrenci kardeşlerimizi ocağımıza, teşkilatımıza davet ediyorum. Bolu’yu beraber gezip, beraber tanıyalım” dedi.

Özel Haber: ASLI AKIŞ

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla Türkiye genelinde yüzbinlerce genç öğrenci, üniversite tercihlerini yaptı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) de tercih sonuçlarının açıklamasında yeni eğitim – öğretim yılında yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, BAİBÜ’yü tercih eden öğrencilere ve ailelerine  seslendi.

“KAPILARIMIZ ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZE AÇIK”

Öğrencileri Ülkü Ocaklarına davet den Özkalem, “Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni kazanarak ilimize gelen, Sevgili öğrenci kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak öğrenci kardeşlerimizin her türlü ihtiyaç ve yardımlarında yanlarındayız. Bizlere gelip tanışabilir, ocağımızı ziyaret edebilirler. Öğrenci kardeşlerimiz bizleri abileri, babaları gibi görebilirler. Kapılarımız her zaman açık” şeklinde konuştu.

“EĞİTİM, KÜLTÜR VE SOSYAL FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirten Özkalem;“Geçmiş dönemde güzel faaliyetlere imza attık. Önümüzdeki dönemde de inşallah tekraren devam ettireceğiz. Konserlerimiz, eğitim programlarımız, gezi programlarımız, konferanslarımız olacak. Gençlerimize nasıl fayda sağlayabiliriz bu minvalde elimizden ne gelirse yapmaya gayret göstereceğiz. Ailelerimizin gönülleri rahat olsun. Bizler burada onların ailesi gibiyiz. En ufak sıkıntılarında kapımızı çalabilecekler” dedi.

“DOLU DOLU GEÇECEK”

Cihan Özkalem, geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi nedeniyle bazı etkinlikleri gerçekleştiremediklerini vurgulayarak; “6 Şubat’ta asrın felaketini yaşadık. Geçtiğimiz yıl şubat ayında konser planlamıştık fakat gerçekleşemedi. Bu yılda Allah’tan bir mani çıkmaz ise sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam ettireceğiz. Yapabilirsek bahar şenliği tarzında etkinlik yapmak istiyoruz. Özel günleri atlamamaya çalışıyoruz. 3 Mayıs Türkçülük günü ve 27 Mayıs ülkücü şehitlerimiz anma günü ve 4 Nisan başbuğumuz ölüm yıldönümü. Biz bu tarihleri atlamıyoruz. Bu yıl umarım dolu dolu geçecek.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ