(HABER: ASLI AKIŞ)- Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 27. yıl dönümünde bir anma etkinliği düzenledi.

MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol ve diğer ülkücülerin katılımıyla gerçekleşen bu anma töreninde, Türkeş'in mirası olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları'nın sonsuza kadar yaşatılacağı vurgulandı.

Öte yandan Alparslan Türkeş'in yanı sıra aziz şehitler ve vatan için can verenlerde dualarla anıldı.

“DUALARLA ANDIK”

Başkan Cihan Özkalem, Merhum Başbuğ'u rahmetle, minnetle ve şükranla andıklarını belirterek;  “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak Vefatının 27’nci yıl dönümünde Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, aziz şehitlerimizi, tarih boyunca, vatan ve millet sevdası ile can veren muhterem ecdadımızı; bu değerler uğruna hayatlarını kaybetmiş ülküdaşlarımızı, İl Ocak Binamızda MHP Bolu İl Başkanımız Ayhan Çelikkol ve ülküdaşlarımızın katılımıyla dualarla andık.

“EMANETLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Merhum Başbuğumuzun iki kutlu emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları ilelebet bizler tarafından yaşatılacaktır. Gayemiz bu kutlu emanetlere sahip çıkmak ve Türk Milletine hizmet aşkımızı sonuna kadar sürdürmek olacaktır.

“RAHMET, MİNNET, VE ŞÜKRANLARLA ANIYORUM”

Bir kez daha Merhum Başbuğumuzu rahmet, minnet, ve şükranlarla anıyorum, Mekanı cennet, Aziz ruhu şâd olsun” ifadelerine yer verdi.

Editör: Servet GÖKÇEK