(HABER: ASLI AKIŞ)- Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem,“Birlik Olmanın Tam Vakti Geldi” sloganıyla geleneksel hale getirdikleri Ramazan yardım kampanyalarını bu yıl da sürdürdüklerine dikkat çekerek yardımseverlere destek çağrısında bulundu.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak için harekete geçti. Koli kampanyası düzenlediğini duyuran Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, öğrencilere yönelik iftar ve sahur programları yapacaklarını da belirtti.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem,  Ramazan ayında her bir ihtiyaç sahibinin yüzünü güldüreceklerinin altını çizerek; “Ülkü ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak her yıl ramazan ayında olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için koli kampanyamız ve öğrenci kardeşlerimiz içinde ülkü ocakları bünyemizde iftar ve sahur programları düzenliyoruz. Uzun yıllardır Ramazan ayında bu kampanyalarımız devam ediyor. Artık bizler için geleneksel hale geldi. Hayırsever vatandaşlarımızı kampanyamıza destek için sizlerin aracılığıyla çağrıda bulunuyoruz. Uzun yıllar bu tarz projeleri yürüttüğümüz için Bolu halkı bizlere güveniyor ve ellerinden gelenden fazla destek veriyor. Bizlere ne kadar çok destek gelirse bizde o kadar çok ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşıyoruz. Ülkü Ocakları olarak kapı kapı gezerek Ramazan ayında da her bir ihtiyaç sahibinin yüzünü güldüreceğiz.” İfadelerini kullandı.

Destek ve bağış vermek isteyen tüm Bolulu hayırseverlerin ülkü ocakları ile iletişime geçmeleri ya da Ziraat Bankası İBAN TR88 0001 0000 5035 1938 1150 01 hesabına yaptırmak istedikleri kumanya adeti ücretini yatırmaları gerekecek. 

Öte yandan Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri için hazırlanan Ramazan Kumanya Paketi 500 TL olarak belirlendi.

91B68880 9Fdf 404C A8F1 966B829717Ef56E75D00 795A 47D7 B43E 67F69B6A5790

Editör: Servet GÖKÇEK