Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından düzenlenen “İl Ocak Başkanları İstişare Toplantısı 6-7-8 Aralık tarihlerinde Antalya’da gerçekleşti. Toplantıya Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül’de katıldı.

 “Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları İstişare Toplantısı” nedeniyle Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticileri, Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları ile Antalya’da bir araya geldi.

 İl Ocak Başkanları İstişare Toplantısı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin himayelerinde gerçekleşti.

Toplantı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in İl Ocak Başkanlarıyla bire bir istişarelerde bulunmasıyla başladı. Toplantının 2. günü ise Genel Başkan Sinan Ateş’in açılış konuşması ile devam etti. Ülkü Ocakları Divan üyelerinin de sunum yaptığı program pazar günü Sinan Ateş’in yaptığı kapanış konuşması ile son erdi.

“Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları İstişare Toplantısı”nın açılış konuşmasında Genel Başkan Sinan Ateş önemli değerlendirmelerde bulundu.

Programa katılan Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül; “Türk milletinin teminatı olan Ülkü Ocakları olarak, önemli konularda görüşleri dinledik. Önümüzdeki günler için gerçekleştireceğimiz etkinlikler hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Ülkü Ocakları olarak Türk gençliğinin özünü kaybetmemesi ve bilinçli yetişmesi adına çalışmalarımız sürecek” dedi.

Editör: TE Bilisim