(HABER: ASLI AKIŞ)-  Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından her yıl kış mevsimi öncesi başlayan “Minik Yürekler Üşemesinbot ve mont kampanyası ile 20 günde 105 ihtiyaç sahibi çocuğun yüzü güldü.

Bolu Ülkü Ocaklarının her yıl düzenli olarak sürdürdüğü sosyal sorumluluk projelerinden olan ‘Minik Yürekler Üşümesin’ kampanyası Bolulu hayırseverlerin de desteğiyle devam ediyor. Soğuk kış aylarında giyecek bir mont bulamayan, üşüyen, yardıma muhtaç minikler yürekler yalnız bırakılmıyor. Ülkü Ocakları Bolu il Başkanı Cihan Özkalem de minik yüreklere dokunarak, onları mutlu etmeyi sürdüreceklerini vurguluyor.

“MUTLU ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başlatılan kampanya ile minik yüreklere dokunduklarının altını çizen Ülkü Ocakları Bolu il Başkanı Cihan Özkalem, “Ülkü Ocakları Bolu il Başkanlığı olarak her yıl kış aylarında düzenlemiş olduğumuz Minik Yürekler Üşemesin Bot ve Mont kampanyamızda dağıtımlarımız başlamıştır. İhtiyaç sahibi miniklerimizin evlerine il ocak yöneticilerimiz giderek teker teker kıyafetlerini teslim ettiler. Minik yüreklerine dokunarak kendilerini mutlu etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“KAMPANYAMIZ DEVAM ETMEKTEDİR”

Projeye destek veren MHP İl Başkanı İlhan Durak ve yöneticilere de teşekkür eden Özkalem; “Desteklerinden dolayı başta MHP Bolu il Başkanımız İlhan Durak, il ve ilçe yöneticilerimize, hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Yaklaşık 20 gündür devam eden kampanyamızda 105 çocuğumuza ulaştık. Halen kampanyamız devam etmektedir. Hayırseverlerimiz bizlere ulaştığı sürece kampanyamız devam edecektir.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ