(HABER: ASLI AKIŞ)- Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok ve ocak yöneticileri, Halime Hatun Özel Eğitim Anaokulu'nda eğitim gören öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Halime Hatun Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerine Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok ve Ocak yöneticileri ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında, öğrenciler ve velileri için özel etkinlik planlayan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok ve ocak yönetimi tarafından özenle hazırlanan çeşitli hediyeler de takdim edildi.

Eğlenceli oyunlar ve palyaçolarla çocukların keyifli vakit geçirmeleri sağlanan etkinlik boyunca çocukların yüzlerinde tebessüm oluştu.

“ÇOCUKLARIMIZIN YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok; “Halime Hatun Özel Eğitim Anaokulunda eğitim gören sevgili öğrenci kardeşlerimiz, velileri ve kıymetli hocalarımızı ziyaret ettik. Sevgili Öğrenci kardeşlerimiz ve velileri için hazırladığımız çeşitli hediyeler, oyunlar ve palyaçolar ile güzel bir vakit geçirmelerini sağladık.Bu tür ziyaretler ve etkinlikler ile çocuklarımızın yüzlerini güldürmeyi ve onlara moral vermeyi amaçlıyoruz. Toplumumuzun her kesimiyle dayanışma içinde olmak bizim için çok önemli.” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Halime Hatun Özel Eğitim Anaokulu öğretmenleri ve velileri etkinlikten ve sürpriz hediyelerden ötürü memnuniyet duyduklarını ifade ederek çocuklarına unutulmaz bir gün yaşatan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok ve ocak yönetimine teşekkür etti.

Muhabir: Aslı Akış