(HABER: NİLAY ÇELİK) -Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı bu yıl 3.’sü düzenlenen, Bolu Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı,Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarında “Permakültür” standı açtı. Hayata geçirilen permakültür projesi katılımcılara anlatıldı.

foto galeri gif

100. yıl Bolu Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem de açılan “Permakültür” standıyla ilgili bilgi vererek, permakültürü günlük hayata entegre edip, gelecekte ülkenin hem kendine yeten hem de dünyaya ihracat yapabilen tarım devi bir ülke olmasını hedeflediklerini kaydetti.

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, standı ziyaret eden herkese teşekkür ederek; “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak Tarım ve Hayvancılık ile Yapı, Mobilya ve Ev Tekstil fuarında “Permakültür” standımız ile yerimizi aldık. Standımızı ziyaret eden Sayın Valimiz, Sayın Milletvekilimiz, Sayın MHP Bolu İl Başkanımız, Sayın Merkez İlçe Başkanımız, Sayın Sendika Başkanlarımız ve tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.

“GENÇLERİN ÜRETİM KÜLTÜRÜNÜ BENİMSEMELERİNİ SAĞLIYORUZ”

Ülkü Ocakları olarak dünyada ve ülkemizde yaşanabilecek sorunlara yönelik çözümler üretebilmek adına çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendinin 9 Işık Doktrinindeki “Köycülük” ilkesi ve Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in “Toprağın Dili Tarımdır” anlayışı çerçevesinde, Türk Gençliği ve vatanımızın her kesiminden insanı ile permakültürü günlük hayatımıza entegre ederek, gelecekte ülkemizin hem kendine yeten hemde dünyaya ihracat yapabilen tarım devi bir ülke olmasını hedefliyoruz. Permakültür projemiz insanı doğa ile bütünleştirir ve gençlerin üretim kültürünü benimsemelerini sağlayarak Türk milletinin gelecek kaygılarından biri olan tüketim toplumu olmayı reddeder.

“MİNİ BAHÇEM KİTLERİMİZDEN HEDİYE EDİYORUZ”

Standımızı ziyaret eden herkese tarafımızdan hazırlanan kendileri ekip büyütmeleri için ve içinde tohumu ve toprağı bulunan mini bahçem kitlerimizden hediye ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı standımıza ziyaret için bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ