Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sabah saatlerinde Abant’tan bir fotoğraf karesi paylaştı. Fotoğraf karesinde ise Özdağ’ın arkasında yabancı uyruklu olduğu tahmin edilen iki çarşaflı kadın yer aldı.

Haber: Aslı Akış

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları için Kastamonu İnebolu’dan Ankara’ya yürüme kararı alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bolu’nun doğal güzelliğiyle ünlü Abant’a geldi.

Sabah’ın erken saatlerinde eşsiz doğası ve manzarası ile ziyaretçi akınına uğrayan Abant’tan iki kare fotoğraf paylaşan genel başkan Özdağ bir de not düştü;  “Saat 09.30 Bolu’da Abant gölü kıyısındayım” 

Özdağ’ın Bolu’ya yaptığı ziyaretin nedeni ise şimdilik merak konusu oldu.

Öte yandan Özdağ’ın paylaşımı için; “Faşist-ırkçı Ümit Özdağ, fotoğraf çekme bahanesiyle iki çarşaflı kadını taciz etti. İzinsiz olarak fotoğrafını çektiği kadınları sosyal medya hesabından hedef gösterdi. Ümit Özdağ Milli Güvenlik Sorunudur!”

“Bu fotoğrafı ümit Özdağ ülkede kaos olsun diye Afganistan’dan çekilen görüntüyü Türkiye’de çekilmiş gibi servis yaptı sizin gibi metro kafalılar da son sürat paylaşıyor yazıktır etmeyin memleketimize bu düşmanlık niye”

“Ümit Özdağ artık turistleri de taciz edip rahatsız etmeye başladı. Afgan göçmen erkeklerinin, kadınları sokakta videoya almasından zerre farkı yok şu yaptığının. Bu ülkede acilen turist güvenliğini sağlayacak adımlar atılmalı. Yazık çok yazık.”

“Bu ırkçıların başı ümit Özdağ’dır. Bunların yüzünden turist gelmiyor gelenler de mal almıyorlar başka ülkelere gidiyorlar ben lalelide esnafım laleli piyasası bunlar yüzünden bitik durumda. İflas eden edene dükkan kapatan kapatana” yorumları yapıldı.

F4W4qJbWsAAyGSAF4W4qJbWIAA2fm5Ekran Alıntısı-4Ekran Alıntısı 3Ekran Alıntısı 1

Editör: Oğuzhan EKE