Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve partililer, Kastamonu'nun İnebolu ilçesinden Ankara'ya 'İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü ‘ne çıktı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da yürüyüşe katılmak istediğini belirtti.

Haber Merkezi

Zafer Partisi, Kurtuluş Savaşı’nda Karadeniz üzerinden gelen silahların Ankara’ya ulaştırılmasında kullanılan İnebolu ile Ankara arasındaki ‘İstiklal Yolu’ güzergahında, ‘İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü’ başlattı.

Genel Başkan Ümit Özdağ ve partililer, 28 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek yürüyüş öncesi İnebolu Türk Ocağı önünde bir araya geldi.

Kurtuluş Savaşı şehitleri için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, folklor gösterisi ve müzik dinletisi yapıldı. Ardından, İnebolu Limanı’nda bir kağnının arkasına geçen Özdağ ve partililer yürüyüşe başladı.

“BİR BÖLÜMÜNE BENDE KATILMAK İSTERİM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın başlattığı yürüyüşün bir bölümüne katılmak istediğini sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Özcan sosyal medyası üzerinden, “Sayın Ümit Özdağ’ın İnebolu’dan, Ankara’ya gerçekleştireceği yürüyüş doğru bir karar.

Cumhuriyetimizi, Atatürk’ü, Kuvayı Milliye’yi, Kahraman Anadolu Kadını’nın kağnılarla taşıdığı silah ve cephaneyi unutturmaya çalışan, iktidar ve bir kısım muhalefete inat, Cumhuriyetimizin 100. Yılında gerçekleşecek bu yürüyüşün bir bölümüne bende katılmak isterim.” Dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK