(Haber Merkezi) - Ünlü müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül ve ünlü oyuncu Pelin Karahan yarıyıl tatili için ailesiyle beraber Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ni tercih etti.

Okulların tatile girmesiyle beraber kış turizminin önemli noktalarından olan Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yoğunluk başladı.  Kartalkaya Kayak Merkezini tercih edenler arasında ünlü müzisyen ve film yönetmeni Mahsun Kırmızıgül ve oyuncu Pelin Karahan da yer aldı. Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre, Kırmızıgül; kızıyla, Karahan ise ailesiyle birlikte Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ne geldi.

Mahsun Kırmızıgül, Ece Binay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Lavin ile otomobilinin lastiklerine zincir taktırırken objektiflere yansıdı. Kırmızıgül, "Kızımı getirdim, onunla iki - üç gün vakit geçireceğim" dedi.

Pelin Karahan - Bedri Güntay çifti ise çocukları Ali Demir ve Eyüp Can ile birlikte görüntülendi. Pelin Karahan; "Yarıyıl tatili için geldik çocuklara karne hediyesi. Ben kesinlikle yaz insanıyım. Bu sene yeni yeni kaymayı öğreniyorum. Çocuklar da ders alıyor şu an keyfimiz yerinde" ifadelerini kullandı.

Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından Kartalkaya paylaşımları da yaptı.

Kaynak: Habertürk