Akaryakıt sektörünün lider kuruluşlarından Türkiye Petrolleri, uygun fiyat politikası ile Borazanlar şubesinde hizmet vermeye devam ediyor.

Haber: Selda Selin Özbay

Türkiye Petrolleri Borazanlar şubesi, hizmet kalitesine yüksek önem vererek, kurmuş olduğu güçlü satış teşkilatı ve satış sonrası yapmış olduğu denetimlerle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde karşılamayı kendine ilke olarak belirlemiştir. Türkiye’nin en köklü markalarından biri olarak sağlığa, emniyete ve çevreye duyarlı olan Türkiye Petrolleri, Bolu’da kaliteye yön vermeyi hedefliyor.

“SEKTÖRDE FARK OLUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlk günden itibaren tüketicilerin yoğun ilgisi ile karşılaştığı bildirilen, Türkiye Petrolleri Borazanlar şubesi Müdürü Musa Kaplan, “Üstün hizmet ve kalitemizi çok iyi bir şekilde yansıtan, son derce modern bir şekilde kurup faaliyete geçirdiğimiz yeni yerimizle sektörde fark oluşturmaya devam edeceğiz. Hizmet kalitemiz ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla Türkiye petrolleri çatısı altında,  Konsapa Akaryakıt olarak aralıksız hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim