(HABER: ASLI AKIŞ)- Bolu Valisi Erkan Kılıç, Karaçayır Spor Kompleksi, Sağlık ve Yaşamkent Mahallesi Gençlik Merkezi ile Karaçayır Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.

fot galeri gif

Bolu Gençlik ve Spor Müdürlüğü yatırımlarından, yapımı tamamlanarak Bolu’ya kazandırılan hizmetleri yerinde gören Vali Erkan Kılıç, geçici kabulü yapılan, Amatör Spor Kulüpleri ve hakemlere hizmet verecek olan soyunma odalarının da bulunduğu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karaçayır Hizmet binasında yetkililerden bilgi aldı.

Yapımı devam eden çim futbol sahasında incelemelerde bulunan Vali Kılıç, incelemeler sırasında Boluspor - Çorumspor U-16 Ligi maçını da izleyen Vali Kılıç, sporculara başarılar diledi.

VALİ KILIÇ, GENÇLİK MERKEZLERİNİ GEZDİ

Vali Kılıç daha sonra, Sağlık Mahallesi Gençlik Merkezi ve Kalıcı Konutlar Yaşamkent Mahallesi Gençlik Merkezine geçerek buradaki son durumu yerinde gördü.  Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

KARAÇAYIR YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bolu Gençlik ve Spor Müdürlüğü yatırımlarından, Bakım ve onarımı tamamlanarak hizmete açılan Karaçayır Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Vali Kılıç, ilimizin bu alandaki ihtiyacını karşılayacak 200 kişi kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzunun ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.

Editör: Servet GÖKÇEK