(HABER: ASLI AKIŞ)- Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret ederek ilimiz ve ilçelerde yürütülen yatırımlara dair talep ve ihtiyaçları iletti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar ve Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’yi bakanlıkta ağırladı.

İlimiz ve ilçelerinde yürütülen yatırımların değerlendirmesinin yapılarak görüş alış verişinde bulunulduğu ziyarette Tekke Barajı, Göynük Hasanlar ve Dedeler Göletleri ile Seben Taşlıyayla Göleti sulaması yatırımlarına ilişkin ilave ek ödenek talepleri aktarıldı. Aynı zamanda yatırım programına aldırılan ve planlanan projelerinde talepleri ve ihtiyaçları dile getirildi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, ziyarete ilişkin; “Bolumuzun ihtiyaçlarına olan desteklerinden ve yakın ilgisinden dolayı Sn. Bakanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” Değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ