Veteranlar turnuvasında B Grubunda 4.hafta karşılaşmaları sona erdi. Oynanan 4 karşılaşmada 24 gol filelerle buluşurken, 3 karşılaşmada takımlar başa baş mücadele etti.

Haber: Burhan Yeşiltaş- Fahri Gündüz  

Press 14: 2 Güç Hafriyat Hisarspor:3

Press 14 ile Güç Hafriyat Hisarspor arasında oynanan karşılaşma baştan sona heyecan içerisinde oynadı. Karşılaşmada ilk golü bulan taraf Press14 takımı oldu. Daha sonra öne geçmenin avantajı ile arka arkaya pozisyonlar bulan Press14 farkı daha fazla açamadı. Daha sonra maça ortak olan Güç Hafriyat Hisarspor beraberlik golünü buldu. Daha sonra orta saha mücadelesi ile geçen karşılaşmada maçın berabere bitmesi beklenirken Press14 kalecisi Hasan Çelik  sakatlanarak oyundan çıktı. Kalecinin sakatlığını iyi değerlendiren Güç Hafriyat Hisarspor arka arkaya goller bularak karşılaşmayı 3-2 kazanmayı bildi.

Bolu İtfaiye Zabıta:2 Taşkesti:1

Bolu İtfaiye Zabıta takımı ile Taşkesti arasında oynanan karşılaşmada Bolu İtfaiye Zabıta takımı turnuvaya ısındığını tamamen göstermiş oldu. Geçen hafta aldığı galibiyet serisini Taşkesti karşısında devam ettirmek isteyen Bolu İtfaiye Zabıta takımı maçta üstün başladı. Rakibi karşısında ilk golü bularak üstünlüğü eline alan İtfaiye Zabıta takımı karşılaşma sonunda maçı 2-1 kazanarak puanını 7 yaptı.

Gerede Çakırlar Deri:3 Güzelsur:2

Veteranlar futbol turnuvasında B grubunda akşamın en çekişmeli karşılaşması Gerede Çakırlar Deri ile Güzelsur arasında oynandı. Baştan sona heyecan içinde geçen karşılaşmada Güzelsur takımı bir penaltıdan yaralanamadı. Karşılaşmayı Gerede Çakırlar Deri takımı maçı 3-2 kazandı.

Editör: TE Bilisim