AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, teşkilat üyeleriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine 3 gün sahada çalışmalarını yürütüyor. AK Parti Karacasu Ilıcakınık Mahalle Temsilcisi 66 yaşındaki Sabiha Bayram’da gece gündüz demeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için AK Parti için tüm gayreti ile çalışarak gençlere örnek oluyor.

Haber Merkezi

Üstad Necip Fazıl’ın “Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!” dizlerini ete kemiğe büründüren 66 Yaşında Sabiha Bayram örnek gösteriliyor, AK Parti’nin seçim çalışma alanında görülüyor. Bayram, gece gündüz, yağmur çamur demeden inandığı dava, inandığı gelecek için çalışıyor.

Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ekibinde saha çalışmasına katılan Bayram yağmurlu havaya rağmen tüm çalışma ekibi arkadaşları ile birlikte 28 Mayıs’ın önemine vurgu yapan ve çağrıda bulunan gazeteyi vatandaşlara dağıttı.

Bayram Türkiye’nin yeni yüzyılını inşa eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ve iş başında kalması için oy istiyor.