Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş’in istifasının ardından gerçekleşen Bolu TSO başkanlık seçimi sonrası başarılı iş insanı Fatih Yamaner yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa etti. Yamaner; “Değişim ve vizyon için aday olmuştum. Ne kadar zor bir seçim olmuş ve kulisler dönmüş ancak sadece 1 oy ile kaybettim. Gördüğüm lüzum üzerine Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek Meclis üyesi olarak beni göreve getiren sektör temsilcilerimin isteklerini gerçekleştirmeye devam edeceğim” dedi.

Haber: Aslı Akış

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş'in CHP'den aday adayı olmak için istifasının ardından yeni başkan için seçim yapıldı. Seçimlere 4 adayın gireceği beklenirken, son anda Hakkı Fidan ve Halit Ergül seçim yarışından çekildi. Yapılan seçimde Abdullah Alemdar ve Fatih Yamaner yarıştı. 11 kişilik yönetim kurulu arasında yapılan seçimde, Alemdar 6, Yamaner ise 5 oy aldı.

Abdullah Alemdar aldığı oylarla Bolu TSO’nun yeni başkanı oldu.

Başkan Adaylığına aday olan ve seçimi kaybeden iş insanı Fatih Yamaner, seçim sonrası Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti.

MECLİS ÜYELİĞİ DEVAM EDİYOR

Fatih Yamaner, sosyal medya hesabından da paylaşımında bulunarak;  “Sevgili dostlar, Karşımda üç başkan adayı beklerken. Üç aday benim ismime karşı tek adaya döndüler. Koalisyon adayı olarak karşıma çıkan Abdullah Alemdar seçimi 6-5 kazandı. Tebrik ediyorum. Ne kadar zor bir seçim olmuş ve kulisler dönmüş ancak sadece 1 oy ile kaybettim. Seçime girerken 5 oyum var diye hesap yapmıştık. Fire vermedim. Ama üç adayın birleştiren uyumu tahmin etmedim. Çünkü ben siyaseti bilmiyorum. Sözümün eriyim. Adaysam adayımdır dedim. İlk sözüm son sözüm oldu. Ama umudumu kaybetmedim. Değişim ve vizyon için aday olmuştum. Nasip değilmiş. Mevcut yönetimi eski başkan Türker Ateş in listesiydi. Ben talep etmeden yönetim kurulu üyeliğine Türker Ateş in daveti ile gelmiştim. Gördüğüm lüzum üzerine Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek Meclis üyesi olarak beni göreve getiren sektör temsilcilerimin isteklerini gerçekleştirmeye devam edeceğim. Bana oy veren veya vermeyen tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

SEÇİMLERDEN ÖNCE

Bolu Ticaret Odası Başkanlığı seçimi öncesi yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Hakkı Fidan’ın, kendisine yönelik açıklamalarına da cevap veren Fatih Yamaner,  “DÜN BASINA DÜŞEN HABERDEN SONRA” başlığı ile YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE;

OY SEÇİMİ ÖNCESİ YAPTIĞIM KONUŞMANIN GİRİŞ METNİDİR!

Dün sitelere düşen bir haber ile telefonla aranınca haberim oldu. Bu açıklamayı yapmak zorunda bırakıldığım için çok üzgünüm ve mutsuzum… TÜM KALBİMLE, SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM.

O YAZILAN SÖZLER BANA AİT DEĞİL! ŞAHİTİM VAR!

Arzu ederseniz onu da ispat ederim! BENİ EN ÇOK ÇALIŞANLARIM SEVER ONLARADA BÖYLE DAVRANABİLİRSİNİZ DEMİŞSİNİZ HAKKI AĞABEYİM yapar mıyım? Öyle siz benim tüm çalışanlarımı tanıyorsunuz. Sorabilirsiniz!

Sizlere dün akşam Hakkı ağabeyimin açıklamaları hakkında konuşmayı çok değerli buluyorum. Çünkü Hakkı ağabeyimin söylediklerini seçim stresine bağlıyorum.

Ya da beni bir tuzağa çekmeği düşünüyorsa ben O TUZAĞA DÜŞMEK istemiyorum!

HAKKI ABİ DÜN AKŞAM BAŞKANVEKİLİ OLDUĞUNUZ SİZİ GÜVENEREK O KOLTUĞU SİZE EMANET EDEN TÜRKER ATEŞ BAŞKANIM ARKASINDAN KONUŞUYORDUNUZ!

BUGÜN BENİM SÖYLEMEDİĞİM SÖZLER İLE BENİ İTHAM EDİYORSUNUZ!

SİZİ HALA SEVİYORUM AMA YAKIŞMIYOR! LÜTFEN BÖYLE YAPMAYIN SİZE GÜVENEN HALA SEVEN BENİ ÜZMEYİN!

SİZ BABA DOSTUSUNUZ!

Ben büyüklerime saygı da kusur etmeyeceğimi biliyorsunuz!

ŞİMDİ ESAS GÜNDEME GEÇMEK İÇİN UYGUN GÖRÜRSENİZ İZİN İSTİYORUM!”  paylaşımında BULUNDU.

Editör: Servet GÖKÇEK