Yamaner Kuyumculuk’ta, 2023 yılına özel başlayan yüzde 23 indirim kampanyası hakkında bilgi veren Mağaza Müdürü Çağatay Özaktaş, “Amacımız daha uygun fiyatlara daha iyi hizmet verebilmek” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Yeni yıla sayılı günler kala Yamaner Kuyumculuk’ta başlayan “Yeni Yıl Işıltısı” kampanyası devam ediyor. Yılsonuna kadar sürecek kampanya kapsamında mağazalarda yüzde 23 oranında indirim sunuluyor.

“1 OCAK İTİBARİYLE BİTMİŞ OLACAK”

Kampanyaya ilişkin bilgi veren Mağaza Müdürü Çağatay Özaktaş, “Yeni yıla yaklaştığımız şu günlerde müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve daha uygun fiyat verebilmek amacıyla yüzde 23 indirimli kampanya başladık. Bu 1 hafta sürece. Yeni yılda 1 Ocak itibariyle bitmiş olacak. Yeni ürünlerimiz, farklı ürünlerimiz, farklı tasarımlarımız bu kampanyanın içerisinde olacak” dedi.

“TASARRUF ALTINLARI KAMPANYA İÇERİSİNDE OLMAYACAK”

İndirimin olduğu mağazaları aktaran Özaktaş, “Yatırımlık veya ziynet altınları tarzındaki tasarruf altınları kampanya içerisinde olmayacak. Bu kampanyaya 3 mağaza olarak katılıyoruz. Hatta 4 mağaza diyebiliriz. Bunlardan bir tanesi Büyükcami Mahallesindeki Merkez Mağazamız ve onun karşısındaki Arasta Mağazamız, caddedeki Cadde Mağazamız ve son olarak da e-ticaret olarak katılıyoruz.  Amacımız daha uygun fiyatlara daha iyi hizmet verebilmek” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞLARIMIZ İLGİ GÖSTERMEKTE”

Özaktaş, vatandaşların ilgisinin olduğunu da belirterek, “Vatandaşlarımız şu an gördüğümüz kadarıyla ilgi göstermekte. Çünkü eski ürünlerini yenilemekte, ayrı yeten yeni ürünler, yeni tasarımlar alabilmekte. Bu yüzden de yoğun bir şekilde ilgi var” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim