Bütün bir sezonun yükünü çeken Boluspor’un antrenman sahası yeni sezon için şimdiden bakıma alındı. Yoğun antrenman tempolarından bir hayli yorulan tesislerin arka tarafındaki A takım antrenman sahası hummalı bir çalışma ile yeni sezona hazırlanıyor.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Boluspor’un sahalardan sorumlu yöneticisi, Halil İbrahim Yavaş yeni sezon öncesi kolları sıvadı. Başkan Savaş Abak’ın göreve gelmesi ile birlikte tesislerin önünde atıl durumda bulunan sahayı çim ekerek standartların üstünde bir çim sahaya kavuşturan Yavaş, son haftalarda yapılan antrenmanlar ardından bu sahayı da yapmaya başlamıştı.

ÇİM EKİMİ VE GÜBRELEME BAŞLADI

Uzun lig maratonunun ardından A takımın antrenman sahası yoğun tempodan dolayı bir hayli bozulurken yeni sezon öncesi de saha bakım çalışmaları start aldı. Boluspor yönetim Kurulu üyesi ve İdeal Peyzaj Torf işletme sahibi Halil İbrahim Yavaş ve şirketin peyzaj mimarı Gamze Demirtaş, Boluspor saha bakım çalışanları kamp dönemine sahaların yetişmesi için antrenman sahasını çalışmalara kapatıp çim ekimi ve gübreleme çalışmalarını başlattılar.

İSTASYON VE KALECİ ÇALIŞMALARI AYRI SAHADA

Yavaş ve Gamze Demirtaş yeni geliştirdikleri proje ile de yeni bir sahanın çalışmalarına start verdi. Tesislerin girişinde buluna boş olan üçgen araziye ise Boluspor’un istasyon çalışmaları ve kaleci antrenmanlarının yapılabilmesi içinde ayrı bir saha yapımına başladılar.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın kendi imkânları ile böyle bir çalışmaya başladıklarını ifade eden Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi ve İdeal Peyzaj Torf İşletme Sahibi Halil İbrahim Yavaş ve peyzaj mimarı Gamze Demirtaş  “Başkanımıza teşekkür ederiz. Bizim projemize destek verdikleri için” dedi.

U19 MAÇLARI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yavaş ve Demirtaş ayrıca bu çalışmalar ile birlikte önümüzdeki dönemlerde sahalar el verirse U19 takımının da maçlarını bu sahalarda oynayabilmesi içinde çalışma içerisinde bulunduklarını ifade etti.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ