(HABER MERKEZİ)- Bolu Belediyesi İtfaiyesi, yeni binasında hizmet kalitesini daha yukarı taşıyarak gelen ihbarlara 25 saniyelik çıkış süresi ile Avrupa standartlarının üstünde bir hızla müdahale ediyor.

Bolu Belediyesi, Tanju Özcan döneminde birçok önemli yatıma imza attı. Bunlardan birisi bölgenin en donanımlı ve en modern itfaiye binası oldu. İtfaiye teşkilatı, uzun yılladır ihtiyaç duyduğu yeni binalarına bu dönemde kavuştu.

3 BİN 300 METREKARE ALAN ÜZERİNE İNŞA EDİLDİ

Tanju Başkan Özcan’ın öncülüğünde Paşaköy Mahallesi’ne yeni bir İtfaiye Müdürlüğü binası kazandırıldı. 3 bin 300 metrekare alan üzerine inşa edilen yeni İtfaiye Müdürlüğü binası 2022 yılında hizmete girdi. Yüksek mimari ve teknolojinin kullanıldığı binada 7 araçlık peron, 45 kişilik eğitim salonu, yemekhane, dinlenme salonu, oyun ve spor salonları, soyunma ve yatak odaları bulunuyor. Ayrıca bahçeye eğitim amaçlı bir de havuz inşa edildi.

GELEN İHBARLARA HIZLA MÜDAHALE

Bolu Belediyesi yeni itfaiye binasıyla hizmet kalite standartlarını de çok da yukarıya taşıdı.  15 araç ve 75 personelle Bolu’ya hizmet veren Bolu Belediyesi İtfaiyesi, gelen ihbarlara 25 saniyelik çıkış süresi ile Avrupa standartlarının üstüne hızla müdahale ediyor. Bolu Belediyesi bu sayede yangın, kaza ve benzeri durumlara olası can ve mal kayıplarının en aza indirilmesine olanak sağlıyor.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ