Korona virüs salgını sonrasında normalleşme süreci kapsamında Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde de çeşitli önlemler alındı. Kontrollü sosyal hayatın başlaması ile birlikte izolasyon odaklı yeni bir döneme girildi. Yeni normalleşme adımlarıyla birlikte ise tüm branşlarda ise hasta muayeneleri başladı.

3 KURALA DİKKAT EDİLECEK

1 Haziran'dan itibaren hastanelerde uygulanan salgın tedbirlerinin planlanmasının ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde de yeni normalleşme adımlarıyla birlikte tüm branşlarda hasta muayeneleri başladı. Alınan tedbirler doğrultusunda, muayeneye gelen hastaların sosyal mesafe kuralı, maske kullanımı ve kişisel hijyenlerine dikkat etmeleri gerekecek.

GİRİŞLER TERK YERDEN SAĞLANIYOR

Randevu sistemi esas alınarak poliklinik ve cerrahi müdahalelerin yeniden başlaması ile birlikte hasta ve çalışan güvenliğini korumak amaçlı, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde yeni düzenlemeler yapıldı. Hastane girişinde hastaların temassız işlem için danışma ve hasta kayıt birimleri önüne kadar kontrollü sosyal alan oluşturuldu.

MUAYENE ODALARINDA SOSYAL MESAFEYE DİKKAT

Bekleme alanlarında sosyal mesafe kurallarına uygun yeniden düzenleme yapıldı ve muayene odaları girişlerine dezenfektanlar yerleştirildi. Hasta ve doktor arasında bir buçuk metre mesafe oluşturmak için şeritler çekildi.

Editör: TE Bilisim