Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, partinin 3. Kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklamada bulundu. Baskın, “Bu kutlu davanın yarı yolda kalmayacağını, Milli Görüş çınarının yeni sürgünler vereceğini bir kez daha gösterdik. Yeniden Refah Partimizin siyasetinde ikinci 40 yılı da birinci 40 yıl gibi bereket, feraset, cesaret, dirayet, nezaket, adalet ve merhametle dolu olacak” dedi.

Haber: Servet Gökçek

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, 23 Kasım 2018 Cuma günü 99 Kurucu üyenin imzasıyla kurulan Yeniden Refah Partisi’nin bugün Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve her ay en çok üye yapan partisi konumuna geldiğini söyledi. Baskın, Millet için “Paylaşımda Adalet” ve “Yönetimde Adalet”i tesis edeceklerine dair “Milli Görüş sözü” verdiklerini aktardı.

“MUAZZAM BİR COŞKU İÇERİSİNDE KUTLADIK”

Baskın, muazzam bir coşku içerisinde, Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşunun 3. yılını kutladıklarını da belirerek; “Geçtiğimiz Cumartesi günü, İstanbul Akatlar MKM’de, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın da katılımıyla yapılan bir program ile muazzam bir coşku içerisinde, kuruluşumuzun 3. yılını kutladık. Bundan 3 yıl önce,  “23 Kasım 2018 Cuma” günü  99 Kurucu Üyemizin imzalarıyla Yeniden Refah Partimizi kurduk. Partimizi kurduğumuz gün Ankara’da, Hacı Bayram-ı Veli Hazretleri’nin dizinin dibinde çekmiş olduğumuz besmele ile  Eyyub-el Ensari Hz.’lerinin huzurunda yapılan dualarla yola revan olduk” dedi.

“BU ŞUURLA YOLA ÇIKTIK”

Liderleri Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 1969’da başlattığı kutlu yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı heyecan olduğuna işaret eden Baskın;  “Yeniden Refah Partimizi kurarken binlerce yol arkadaşımızla birlikte yaşadığımız heyecan, merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ın 1969’da başlattığı kutlu yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı heyecandı. 40 yılı bizzat yaşadığımız için, 2. 40 yılda da nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk. Bütün zorluklara karşın sabrın, mücadelenin, kararlılığın, azmin, cihat şuuruyla çalışmanın,  Milletimiz’i,  tüm İslam Alemi’ni ve  tüm mazlumları maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarma heyecanının, imanın ve inancın karşısında hiçbir beşeri gücün duramayacağını da biliyorduk ve bu şuurla yola çıktık…” ifadelerini kullandı.

“MİLLET’E GÜVENEREK YOLA ÇIKTIK”

Sadettin Baskın, Millet için “Paylaşımda Adalet” ve “Yönetimde Adalet”i tesis edeceklerine dair “Milli Görüş sözü” verdiklerini söyleyerek, “Milli Görüş Lideri Erbakan Hocamız’ın “Eyy Milli Görüşçüler, tarihe bakın, inancınıza sarılın, milli görüşe sarılın. Zulüm ebedi olamaz, kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır, batıl mutlaka mağlup olacaktır, allah nurunu tamamlayacaktır.” sözlerine kulak vererek yola çıktık. Milletimiz için “Paylaşımda Adalet” ve “Yönetimde Adalet”i tesis edeceğimize dair  “Milli Görüş sözü” vererek yola revan olduk. Bu kutlu davanın yarı yolda kalmayacağını, Milli Görüş çınarının yeni sürgünler vereceğini bir kez daha gösterdik. Daha ilk günden itibaren en gür sadayla haykırdığımız gibi; Biz bu yola çıkarken dış güçlere, holding patronlarına, medya patronlarına güvenerek yola çıkmadık, biz önce Allah’a sonra da bu aziz Millet’e güvenerek yola çıktık” şeklinde konuştu.

“BU MESAFEYİ ALMIŞ OLMAMIZ BÜYÜK BİR BAŞARIDIR”

81 ilde 900’den fazla ilçelerde teşkilat kurduklarını vurgulayan Baskın, “Geldiğimiz noktada Yeniden Refah Partimiz’in Türkiye genelinde yüz binlerce teşkilat mensubuyla var olan, çalışan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için projeler, çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiğini görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bugün itibariyle 81 ilimizde, 900’den fazla ilçemizde teşkilatlarımızı kurduk. Pek çok ilimizde köy ve mahalle teşkilatlarımızı tamamladık. Hakkari’mizden Çanakkale’mize, Bolu’muzdan Antalya’mıza ülkemizin her köşesini ahlak ve maneviyatın “Hilali”,  bereketin ve kalkınmanın “Başağı” ile kuşanmış tabelalarımız ve bayraklarımız sarmış durumdadır. Medya ambargosu,  anket manipülasyonları, yok sayma, “kim olursa olsun yeter ki Yeniden Refah olmasın” yaklaşımına rağmen, maddi kaynaklarımız sadece üyelerimizin ve gönüllülerimizin fedakarlıklarına dayalı olmasına rağmen, bu mesafeyi almış olmamız büyük bir başarıdır” dedi.

“3. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ HAYIRLI OLSUN”

Baskın, hazırladıkları tüm projeleri titiz çalışmalarla hazırlayarak, tüm millet ile paylaştıklarına değinerek, “Yeniden Refah Partisi olarak sadece eleştiren değil, Milli Görüş zihniyetiyle çözümü açıkça ortaya koyan bir siyaset anlayışıyla hareket ettik. Bugüne kadar partimiz tarafından ortaya konulan; “Milli Kaynak Paketleri” kitabımız,  “81 İlimize Yüzlerce Refah Projesi” kitabımız,  “Biz Türkiye’yi Biliyoruz” ve “Rantsal Değil, Kentsel Dönüşüm” kitaplarımız başta olmak üzere,  hazırladığımız tüm projeleri titiz çalışmalarla hazırladık ve tüm milletimizle paylaştık. Yeniden Refah Partimiz’in 3. Kuruluş Yıldönümü’nde, bugüne kadar büyük fedakarlıklarla çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza,  tüm üyelerimize, partimize gösterdikleri büyük teveccüh dolayısıyla aziz milletimize, sonsuz teşekkürler ediyoruz. Yeniden Refah Partimiz’in öncülüğünde; ‘Yeniden Büyük Türkiye’ hedefine ulaşılmış olan; adalet, refah, huzur ve barışın hakim olduğu, yedi milyar insanın kul haklarının teminat altına alındığı  ‘Yeni Bir Dünya’nın kurulmuş  olduğu, nice kuruluş yıldönümlerinde buluşabilmek duasıyla sözlerimizi noktalarken; Milli Görüş Hareketi banisi Merhum Erbakan Hocamız’a, onunla birlikte bu yolda yürüyen ve ahirete intikal eden tüm geçmişlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz… Yeniden Refah Partimizin 3. kuruluş yıldönümü hayırlı olsun, Milli Görüş’ün en büyük zaferlerine, milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olsun, Allah’a emanet olunuz …”” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim