Yeniden Refah Partisi 1. sıra Milletvekili Sadettin Baskın ve teşkilatı, İzzet Baysal Caddesi Kızılay dükkanları bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın sorunlarını dinleyen parti teşkilatı, çözüm odaklı projelerini anlatarak esnafların takdirini kazandı.

Haber: Emine Arzu Bayseç

Ziyaretler sırasında her iş yerinde ikram teklifi ile karşılaşan parti teşkilatı, esnafın derdine ortak olduğunu ve milli görüş prensipleri doğrultusunda hareket ettiklerini vurguladı. Esnaflar ise yeniden Refah Partisi'nin Meclis'te olmasının önemine değinerek, partiye destek vereceklerini belirtti.

Yeniden Refah Partisi'nin Bolu'daki projeleri arasında Gölyüzü, Sanayi ve Organize Sanayi Kavşağı'na köprülü kavşak, Göynük, Gerede ve ilçelerinde inanç turizminin geliştirilmesi, mahalle ve bölge sosyal tesislerinin artırılması, Mudurnu-Nallıhan Aynalıkaya geçidine tünel yöntemi ile yeni yol, Bolu Merkez dahil 9 ilçeye nüfus ve mimariye uygun otoparkların yapımı, ilçelere uygun kooperatifler kazandırılması, Mengen odak noktası alınarak Bolu'ya ağ sistemi halinde gastronomi merkezleri kazandırılması, Mudurnu-Göynük'ün konumu itibariyle birçok metropole komşu olması nedeniyle bu ilçelere ortak organize sanayi bölgesi yapılması ve Seben ilçesine kereste-ahşap işleme fabrikası kurulması yer alıyor.

Kıbrıscık ilçesi için geniş çaplı doğa ve kültür turizm rotası oluşturulacak, Dörtdivan ilçesi Köroğlu'nun diyarı haline getirilerek kültürel alanlar kazandırılacak ve "Köroğlu Kültür Festivali" organize edilecek.

Parti teşkilatı, ayrıca Yeniçağ Gölü'nün korunması için turizm bölgesi haricinde koruma altına alınacağını, Gerede ve Yeniçağa Organize Sanayi Bölgesi'nde ağır sanayi hamlelerinin gerçekleştirileceğini, Gerede Deri Sanayi'nin İstanbul ve Gaziantep Deri Sanayi'nin önüne geçirileceğini ve geniş kapsamlı Bolu fuar ve kongre merkezi kurulacağını belirtti. Ayrıca Bolu'ya sağlık turizmi getirecek Taşkesti ve Karacasu Beldesi'nin turizm bölgesi olması gerektiğine yeniden vurgu yaptı.

Sadettin Baskın, parti olarak Bolu'da önemli projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bolu, Türkiye'nin gözbebeği bir şehir. Doğası, tarihi, kültürü ve sanayisi ile adından sıkça söz ettiren bir şehir. Biz de bu güzel şehrimizi daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi. 

Esnaf ziyaretlerinde halkın Refah Partisi'ne teveccüh gösterdiğine ve hayır dualarını alarak 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde hayırlı sonuçlar elde edeceklerine inandıklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanlığı, Bolu halkının desteğiyle bu projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

4-142-303-221-44

Editör: Servet GÖKÇEK