Ziyaretler gerçekleştirerek vatandaş ve esnafla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Baskın, Yukarı Çarşı’yı ziyaret etti.

Haber Merkezi

Yeniden Refah Partisi Bolu 1. sıra milletvekili adayı Sadettin Baskın ve teşkilatı, Bolu merkez tarihi Yukarı Çarşı esnafını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi. Esnaf, ekonomik sıkıntılar içinde olduklarını ve işçi çalıştırmakta zorlandıklarını ifade etti.

Milletvekili Adayı Baskın, çalışmaya ilişkin“1996 Refahyol hükümeti döneminde olduğu gibi, ülkemizde çalışanların, emeklilerin, asgari ücretlilerin ve memurların maaş seviyelerini en yüksek seviyelere çıkartarak alışveriş yapma imkanları artacak  ve böylece üretim ve istihdam artacak. Bu durum, ekonominin düzelmesine ve ülkemiz dışında fayda sağlamasına da katkıda bulunacak. Esnafımızın da ifade ettiği gibi, kendileri de Profesör Doktor Necmettin Erbakan Hoca'nın yapmış olduğu hizmetleri özlemle hatırlıyorlar ve onun hizmetlerinin mumla arandığını belirtiyorlar” dedi.

Yukarı Çarşı esnafı, Yeniden Refah Partisi teşkilatının ziyaretinden memnun kaldıklarını ifade ederek, ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. Milletvekili Adayı Baskın da Yukarı Çarşı esnafına gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür etti.

WhatsApp Image 2023-05-04 at 16.49.35WhatsApp Image 2023-05-04 at 16.49.36WhatsApp Image 2023-05-04 at 16.49.35 (1)

Editör: Oğuzhan EKE