(Haber: Aslı Akış) -Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 14. olağan il kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut Başkan İlhan Durak yeniden güven tazeleyerek; “Bolu'daki köhnemiş siyasi anlayışa, belediyecilik adı altındaki yağma düzenine, insanımıza tepeden bakan kibir abidelerine gerekli dersi vereceğiz” diyerek net konuştu.   

İlçe teşkilatlarının kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatı, “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” ve “Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı” temasıyla 14. Olağan kongresini gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı görevinde iken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluru, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın bildirimiyle MHP Bolu İl Başkanı olarak atanan başkan Durak teşkilat yapısıyla Bolu’da inanılmaz bir başarının altına imza attı.

BAŞKAN DURAK, AÇIK AÇIK İLAN ETTİ

Muazzam bir coşku ve kalabalığın teşrif ettiği kongrede ayırmadan, ayrışmadan yerelde Bolu Belediyesine 3 hilalli sancağı asacaklarının sözünü veren MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin Milliyetçi Hareket Partisi'nin her bir mensubu olarak gönül alarak, gönüller kazanarak yoluna devam edecektir sözleri yeni dönemde de bizim en temel ilkemiz olacaktır. Buradan açık açık ilan ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bolu'daki bundan sonraki hedefi üç hilalli sancağımızı Bolu Belediyesi'ne asmak olacak. Ve ben inanıyorum ki sizlerin gayretleriyle dualarıyla bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

“MERKEZDEN YERELE İSTİKRARI BOZMADAN UMUDA DOĞRU YOL ALACAĞIZ”

Durak, mahalli idareler seçimlerine doğru giden süreçte bolu belediyesinin mevcut yönetimine de gönderme yaparak; “Bolu'daki köhnemiş siyasi anlayışa, belediyecilik adı altındaki yağma düzenine, insanımıza tepeden bakan kibir abidelerine gerekli dersi vereceğiz.  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerine “2024’e doğru diyar diyar Anadolu” temasıyla Bolu'da dokunmadığımız gönül, sıkmadığımız el kucaklamadığımız hemşerimiz kalmayacak ve inşallah merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yol alacağız” dedi.

“KIZILELMA YÜRÜYÜŞÜMÜZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEKTİR”

Türk ve Türkiye yüzyılı hedeflerini gerçekleştirerek teşkilatlara önemli mesajlar veren başkan Durak; “Bolu'yu Milliyetçi Hareket Partisi belediyeciliğiyle hep birlikte tanıştıracağız. Cumhur İttifakının doğasına ve ruhuna uygun hareket ederek dinamik teşkilat yapımızla başarıya ulaşacağımızdan asla şüphem yoktur. Türk ve Türkiye yüzyılı hedeflerini gerçekleştirerek Kızılelma yürüyüşümüz hız kesmeden devam edecektir.  Bolu'muzda yükleneceğimiz sorumluluğun farkındayız. Bizden beklenen gayretin, samimiyetin, fedakarlığın ve çalışmanın da şuurundayız. Asla inancımızı kaybetmeyeceğiz, Ümitsiz olmayacağız. Yılanlardan, yorulanlardan ve dönenlerden olmayacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE