(HABER: ASLI AKIŞ)- MHP Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş,  “Özümüz bir, sözümüz bir. Vaktim Tamam Yeniçağa” seçim çalışmaları kapsamında kendisine destek veren ailesine, MHP teşkilatına ve tüm hemşerilerine minnettarlığını dile getirdi.

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gidecek. Yerel seçimlerde 5 yılın yeni belediye başkan adayları belli olacak. Yeniçağa’da farklı bir yarışa ev sahipliği yapacak. MHP Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş, siyasetin insanlığa hizmet amacıyla yapıldığını vurgulayarak, makam veya mevkilerin önemsiz olduğunu savundu.

“VERİLEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ”

Baş, belediye başkanı seçilmesi durumunda görevini en iyi şekilde yürüteceğinin sözünü vererek; “Siyaset insanlığa hizmet için yapılır. Makamların, mevkilerin önemi yoktur.  Talip olduğumuz veya size verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek,  vatanını sevmek, geleceğimize, gençliğimize sahip çıkmakla eş değerdir.

16 köyümüz, 3 mahallemiz, topyekün ilçemizi, ilimizde ve her siyasi platformda en iyi şekilde temsil etmek önceliğimiz olacaktır.

“DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”           

Bu uğurda geçmişten beri hiçbir zaman desteğini bizlerden esirgemeyen başta aileme, MHP teşkilatıma, hiçbir zaman gönül bağımız kopmayacak olan ve bizleri her zaman zirvede tutan destek veren, vermeyen tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Özümüz bir, sözümüz bir” ifadelerine yer verdi.

Editör: Servet GÖKÇEK