Yeşilay Bolu Şubesi Kadın Komisyon Başkanı Aslı Akış ve Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Emine Özdoğan’a ziyarette bulundu.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Yeşilay Başkanı Bayram Erden, Yeşilay Bolu Şubesi Kadın Komisyon Başkanı Aslı Akış, yönetim kurulu ve Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Emine Özdoğan’ın ev sahipliğinde YEŞİLAY’ın faaliyet alanlarını anlattılar.

Bağımlılıkla mücadelede psikolojik rehabilitasyon ve sosyal hizmet desteği veren Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Bolu’da ücretsiz bir şekilde tütün, alkol, madde, teknoloji ve kumar bağımlılığı konularında çalışmalarına devam ettiği belirten YEDAM Sosyal Hizmet Uzmanı İlayda Katılmış herkesin rahatlıkla randevu alarak merkezlerinde tedavi olarak sağlıklı bir hayata kavuşabileceklerini vurguladı.

Uyuşturucu ve alkol bağımlılığı hakkında bilgi düzeylerini artırmak ayrıca yerel alanda toplumsal farkındalığı oluşturmayı ve tehlike arz eden durumlara karşı önlem almanın önemine dair Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi çalışanlarına bilgiler verildi.

Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Emine Özdoğan’da yapılan çalışmalar ve bilgilendirme için teşekkür ederek, bağımlılıkların önlenebilmesi konusunda farkındalık sağlamak adına YEŞİLAY’a destek vereceklerini kaydetti.

Yeşilay’ın çalışmaları hakkında sohbet edilen ziyaretin sonunda Bolu Yeşilay Başkanı Bayram Erden ve Kadın Komisyon Başkanı Aslı Akış tarafından Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Emine Özdoğan ile kooperatif çalışanlarında hediyeler takdim edildi.. Program fotoğraf çekimiyle son buldu.

foto galeri gif

Editör: Servet GÖKÇEK