24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri için AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda Milletvekili adaylarının belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen temayül yoklaması sonrası AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Halit Yıldız açıklamalarda bulundu. 

BMA

Gerçekleştirilen temayül yoklamasına AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Hacı Turan,  AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Neslihan Coşkun, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker ve partililer katıldı.

AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Halit Yıldız, sabah saatlerinde başlayan ve yoğun katılımın gerçekleştiği temayül yoklamasının ardından açıklamalarda bulundu. Yıldız açıklamasında; “Davamıza gönül vermiş biri olarak memleketimize, ülkemize hizmet etmek için bir yola çıktım. Geçmişte edindiğim bilgi birikimleri faydalı bir şekilde aktarabilmek, hayalini kurduğum memleketime faydalı olabilecek projeleri hayata geçirmek için aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Aday adaylığı sürecinin ilk basamağı olan temayül yoklamasını tamamladık. Herkes için, özellikle de memleketimiz için hayırlı bir sonuç çıkmasını temenni ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim