T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Sivas Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan “Yirmibironbeş Treni” isimli oyun, 09 Kasım 2022 Çarşamba (bugün) akşamı saat: 20.00’de Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

(Basın Bülteni)

Toygun Orbay’ın yazdığı, Burcu Aksakal’ın yönettiği “Yirmibironbeş Treni” oyunu, Abdulsamet Sünbül, Hülya Keli ve İsmail Tütüncü tarafından sahnelenecek.

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen “Yirmibironbeş Treni” oyununun biletleri, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden temin edilebilir.  Bilet ücretleri öğrenci için 20 lira, yetişkinler için 30 lira olarak belirlendi.

Oyuna ilişkin yapılan bilgilendirmede, “Hayatı ertelemek, bir şeyleri beklemek yerine anı yaşamalı, yaşanan süreçten keyif almalıyız. Aslında 21.15 trenini beklemekten vaz geçip, yaşamdan keyif alarak hayatımızı akışına bıraktığımızda belki de o treni ummadığımız bir anda yakalayabiliriz. Güzel şeyler kim bilir hiç beklemediğimiz bir anda karşımıza çıkabilir" ifadeleri de yer aldı.

 

 

 

Editör: TE Bilisim