Bolu'da, yaklaşık 7 gündür süren kar yağışı Bolu Atatürk Stadyumunu da vurdu. Stadyum’da yaklaşık 60 santimetre kar bulunurken, ekipler kar temizleme çalışmalarına başladı.

Bolu’yu adeta felç eden kar yağışının hafta sonunda da etkili olacağı tahmin edilirken, 23 Ocak Pazar günü saat 16.00’da oynanması planlanan Boluspor-Tuzlaspor maçıyla ilgili karar Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

Haber: Burhan Yeşiltaş

KAR KALINLIĞI 60 SANTİMETRE

Bolu’da, hafta sonu oynanması planlanan Boluspor- Tuzlaspor karşılaşmasının oynanacağı Atatürk Stadyumu karla kaplandı. Yeşil sahada kar kalınlığı yaklaşık 60 santimetreyi geçti.

EKİPLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Geçtiğimiz Cuma günü öğle saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini bir nebzede kaybetse de uzmanlar hafta sonunda yoğun kar yağışının tekrar edeceği yönünde açıklamalarda bulunuyor.

Kar kalınlığının 60 santimetreyi geçtiği Atatürk Stadyumu’nda ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

SON KARAR TFF’DE

Bolu Atatürk Stadyumunda kar temizleme çalışmalarının maç saatine kadar devam edeceği ifade edilirken, karşılaşmanın oynanıp oynanmayacağı ile kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

BOLUSPOR HALI SAHAYA HAPSOLDU

Öte yandan Tuzlaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Boluspor, hafta boyunca Boluspor halı sahalarında çalışmalarını sürdürürken, Karaçayır’da bulunan sahaların da temizlik çalışmalarına başlandı.

Editör: TE Bilisim