Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Baskın, eşi ve oğluyla oy kullandı. Baskın, “Milletimize, vatanımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Yeniden Refah Partisi, seçime kendi logosu ve listesiyle katıldı. Yeniden Refah Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Baskın da oyunu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu’nda kullandı. Baskın’a eşi Raziye Baskın ve oğlu Enes Baskın da eşlik etti.

Oy kullanma sonrası açıklama yapan Milletvekili Adayı Baskın, “28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Bolu’muza, milletimize, vatanımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Huzurlu, barış içerisinde bir seçim sürecinin yaşanmasını ve seçim sonuçlarının da sorunsuz bir şekilde hem kamuoyuna hem milletimize duyurulmasını temenni ediyorum. Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu, Aşağısoku Mahallesinde oyumuzu kullandık. Biz seçimlere 4 buçuk yıl önce hazırlanmaya başladık, partimiz kurulduğu günden itibaren ve yarından itibaren de yine çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

saadettin (4)saadettin (5)saadettin (3)saadettin (2)saadettin (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ