(Haber: Mehmet Şah Elkatmış) - Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 54’üncü yılında andı.

Yeniden Refah Partisinin kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 54’üncü yıl dönümünde, Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar anma mesajı yayımladı. Bayrakdar, mesajında Erbakan’ın, Türkiye’nin geleceği için çalıştığını vurguladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Milli Görüş hareketimizin öncüsü, 54. Hükümetimizin başbakanı, baharı başlatan çiçek merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ı vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Erbakan Hocamız, Türk siyasi hayatına uzun yıllar boyunca yaptığı değerli katkılarla damga vurmuş, milletine hizmet yolunda büyük çaba sarf etmiş bir liderdir. Vizyoner liderliğiyle Türkiye’nin geleceği için mücadele etmiş, milletinin refahı ve birliği için çalışmıştır.

Milli Görüş’ün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi olarak, Erbakan Hocamız’ın fikirlerini ve mirasını yaşatmaya kararlıyız. Bolu’muzun kalkınması, refahının artması ve halkımızın mutluluğu için, hocamızın başlattığı milli ve yerli duruşu sürdürmeye devam edeceğiz. Erbakan Hocamız’ı saygıyla anarken, onun fikirlerini ve ilkelerini yaşatmak için çalışmaya devam edeceğimizi belirtir, tüm Bolu halkına sevgi ve saygılarımızı sunarız.”

Editör: Oğuzhan EKE