(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Yeniden Refah Partisinden yapılan açıklamayla, partinin Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar olarak açıklandı. Bayrakdar, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile aday tanıtım toplantısında bir araya geldi.

Bayrakdar, daha önce Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Seçim çalışmalarına Bolu’da devam eden Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Bolu’nun ve vatandaşların sorunlarını bildiklerini ve göreve geldiklerinde ekibiyle birlikte çözüm yollarının hazır olduğunu ifade etti.

Yeniden Refah Partisi X hesabından yapılan açıklamada; “Bolu Belediye Başkan Adayımız Faruk Bayrakdar oldu. Bolu’ya ve partimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar kimdir?

1978 yılında Bolu'nun Sümer Mahallesi'nde doğdu.

İlköğretimini Cumhuriyet İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Bolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde eğitimine devam etmektedir.

1999 yılında mermer sektöründe yönetici olarak iş hayatına başladı. Akabinde farklı alanlarda ticari faaliyetlerde bulundu. 2011 yılında Abant Granit mermer işletmesini kurdu. Halen işletme sahibi olarak iş hayatına devam etmektedir.

Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev almıştır.

Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşundan itibaren İl Kurucular Kurulu Üyesi ve Bolu Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapmıştır.

Evli olup 2 çocuk babasıdır.

Başlangıç düzeyinde İngilizce bilmektedir.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ