İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın söylemlerine ilişkin, “Kendi kusurlarını görmeyip, başkalarında kusur varmış gibi göstermek acizliktir” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, düzenlediği basın açıklamasında, “Bolu’da açık köy yolu yok. 491 köy yolu var belki 1 tanesinin yolu açıktır. İlçeler arası yollar kapalı” ifadesini kullandı. Özcan’ın bu açıklamalarına İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi.

ÇALIŞMALAR BAŞARILI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLMEKTEDİR”

Çalışmaların başarılı şekilde yürütüldüğünü dile getiren İl Genel Meclis Başkanı Yüceer, “Hafta sonundan bu yana ilimiz genelinde olağanüstü bir durum yaşanıyor. Birileri İl Özel İdaremizi çalışmıyormuş gibi gösterme gayreti içerisinde olsa da günlerdir gece gündüz çalışan ekiplerimiz sayesinde köy yollarımızda karla mücadele çalışmaları başarılı bir şekilde sürdürülmektedir. Açılması zaman alan bazı köy yollarımızdaki çalışmalar da Allah’ın izniyle kısa sürede tamamlanacaktır” dedi.

“BAŞKALARINDA KUSUR GÖSTERMEK ACİZLİKTİR”

Bolu Belediyesinin dar ve düz alanda başarılı olamadığına dikkat çeken Yüceer, “Kendi kusurlarını görmeyip, başkalarında kusur varmış gibi göstermek acizliktir. 2 bin 153 km’lik dar ve düz alanda başarılı olamayanlara rağmen, Özel İdaremizin dere, tepe, dağ gibi engebeli arazilerden oluşan 4 bin 500 km’lik yol ağımızda, 491 değil! 487 köyümüzde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm ekiplerimizin Allah yardımcısı olsun. Başta Özel İdare Genel Sekreterimiz Sırrı Köstereli olmak üzere, Özel İdaremizin tüm çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim