Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, 21 Mart'ta yapılması planlanan ama olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Ağaç Bayramı etkinliğine tüm Bolu halkını davet etti.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında çeşitli etkinler düzenledi.  Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından “Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı. Paşaköy Mahallesi'nde bulunan alışveriş merkezinde açılan sergide, Bolu genelindeki ormancılık faaliyetleri ve ormanlarda yaşayan yaban hayvanları ile doğal güzelliği ile ünlü yerlerin fotoğrafları yer aldı.

“ORMAN VATANDIR ÇANAKKALE RUHU BELGESELİ"

2022 yılı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamalarının en önemli etkinliğini oluşturan ve büyük bir ilgi gören “Orman Vatandır Çanakkale Ruhu Belgeseli" öğrenciler başta olmak üzere Bolu ili protokolü, vatandaşlar ve özellikle Bolu İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından beğeniyle izlendi.

AĞAÇ BAYRAMINA TÜM BOLU HALKI DAVETLİ

Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, 1 Nisan 2022 Cuma günü saat 14.30'da Gölköy Baraj Göleti'nde gerçekleştirilecek ağaç bayramına tüm Bolu halkına davette bulundu. Büyük bir şölen havasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte yüzlerce fidan, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından toprakla buluşturulacak.

Editör: TE Bilisim