AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Göynük ilçe trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak Çevre Yolu projesinin önümüzdeki yıl tamamlanacağını müjdeledi. Coşkunyürek; “300 milyon bedelli yaklaşık 10 km'lik Göynük çevre yolumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sunarak hem ilçe trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak hem de vatandaşlarımızın çok daha konforlu bir yolculuk yapmasını sağlayacağız” dedi.

foto galeri gif

Haber: Aslı Akış

Ak parti AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek beraberinde İl Başkanı Suat Güner, Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Göynük İl Genel Meclisi Üyeleriyle birlikte Göynük’te toplantı gerçekleştirdi.

Bolu’nun ilçelerine yapılan yatırımları tek tek yerinde gören Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Mengen’in ardından bu kez Göynük’teydi.

Önümüzdeki yıl tamamlanarak Göynük’ün ilçe trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak çevre yolu projesin detaylarını öğrenmek ve yerinde görmek için karayolları ekiplerinden bilgi alan Coşkunyürek proje bedelinin 300 milyon bedeli olduğunu belirtti.

“BİLGİLER ALDIK, YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDUK”           

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, projeye dair bilgiler vererek;  “Göynük İlçemizde, girişimlerimiz sonucunda yatırım programına aldırdığımız 300 Milyon TL tutarında, 10 km uzunluğundaki yapımı devam eden Çevre Yoluyla ilgili Karayolları yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldık, yerinde incelemelerde bulunduk.

“KONFORLU YOLCULUK YAPACAKLAR”

İnşallah Çevre Yolu'nu 2024 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunarak hem ilçe trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak hem de vatandaşlarımızın çok daha konforlu bir yolculuk yapmasını sağlayacağız.

Çevre Yolumuzun bölgemize, ilimize, Göynük İlçemize ve hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum. Eser ve hizmet siyasetimize hız kesmeden devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Oğuzhan EKE