24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekili seçimlerinin ardından Bolu halkına teşekkür ziyaretleri kapsamında AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi esnafını dolaşarak verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Haber: Ömer Çetinaslan

Gerçekleşen ziyarete AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler ve partililer katıldı.

“GÖNÜLDEN DESTEK OLMALARI KÂFİDİR”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolulu tüm hemşerilerine teşekkür ederek; “Kalabalık AK Parti ailesi olarak İzzet Baysal caddesinde esnaflarımız ile buluşmak için geldik. Derdimiz niyetimiz halis. Bize seçimde oy versin vermesin ama gönülden destek olmaları, güler yüz göstermeleri kafidir. Bolulu hemşerilerimizin genel karakteristik özelliğidir zaten yanınıza kim gelirse gelsin onu güler yüzle karşılamak. Biz o güler yüzden enerji almak, onlara bir kez daha teşekkür etmek için tekrar geldik. İnşallah hem teşekkür ediyoruz hem belediye meclis üyelerimizle, teşkilatla gezerken bizim derman olabileceğimiz bir hal varsa onu öğrenmek noktasında harekete ediyoruz. Partimizin de özelliği biz halkın tarafına giden tarafta olduk hep. Bu minvalde hareket ediyoruz hep. Hem Ankara’da hem burada olduğumuz sürece halkın yanına gitmeye onlarla hemhal olmaya devam edeceğiz. Bolulu tüm hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“BU HALKA NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR”

Yalnızca seçim öncesi değil, seçim sonrasında da halkı ziyaret edilmesinin önemini vurgulayan Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, bu tarz çalışmaların sürdürüleceğini söyledi. Yılmaz; “Biz ülkenin hizmetinde olan bir partiyiz uzunca zamandır. Bizim tek güvencemiz, arkamızda olup, bizi destekleyen halkımız. Onlar olmazsa olmayacağımızı biliyoruz. Seçimlerden önce bütün siyasi partiler dolaşır. Ancak biz, seçimden sonra da dolaşmak durumundayız çünkü biz hizmet edeniz. Hizmetkârlıkta hata yapmamak durumundayız ki hizmetimiz devam etsin. Bizim dışımızdaki bütün siyasi partiler işin lafını üretiyor. Biz ise halkla iç içeyiz. Biz herkesin derdine derman olmak durumundayız ve hizmette kusur etmemeliyiz. Şuanda belki de Türkiye’nin her tarafında böyle bir çalışma yürütüyoruz. İl Başkanlığımızın organizasyonu ile Milletvekilimiz ve bizler vatandaşları dolaşıyoruz. Onların dertlerini dinlemeye çalışıyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz.

Şuan biz bir talep için değil, “bir talebiniz var mı ?” diye sormak ve teşekkür etmek için gidiyoruz. Biz bu halka ne kadar hizmet etsek azdır. Bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim